Welkom op mijn site.

Ik ben Marcel van Seben.

Na een aantal jaren beroepschauffeur te zijn geweest ben ik rijles gaan geven.

Leren autorijden moet leuk zijn en daarom vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij in de auto.
Ik geef les volgens het stappenplan, elke keer leer ik je er wat bij in jouw tempo, dat noemen ze op maat les geven.
Wij houden ook alles bij op jouw leskaart zodat het overzichtelijk is wat je al hebt geleerd en wat er nog moet komen. Wat heb je onder de knie en waar moet je nog extra aandacht aan geven.
Ik leer je niet alleen hoe je de bijzondere verrichtingen en situaties moet uitvoeren maar doe er alles aan om dit voor jou nog duidelijker te maken.

Het CBR is gevestigd in Eemnes en daarom zullen wij tijdens de lessen veelal richting het gooi gaan, om deze reden zullen de lessen dan ook 90 minuten duren.
Veel rijden in deze omgeving zal ervoor zorgen dan je de wegen en de moeilijke punten eerder gaat herkennen en zo is de kans nog groter om voor je rijexamen te slagen.

Is de leerling goed genoeg en vindt hij of zij het leuk dan gaan wij ook eens naar Amsterdam om zo nog meer rijervaring op te doen.
Ophalen/brengen vanuit huis, school of vanuit werk (in overleg)

Je kunt starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar.


                                 ERVARINGEN:


***** 
Als je opzoek bent naar iemand die je leert autorijden, moet je bij Marcel zijn! Ik zat eerst bij een andere rijschool, maar ben toen verhuisd en daarmee ook gewisseld van rijschool. Het verschil was te merken! Niet alleen geeft Marcel goede tips om door je examen te komen, hij leert je ook de praktijk. Da's wel handig als je ooit in je eigen auto wil rijden ;) En niet onbelangrijk: er heerst altijd een prettige en gezellige sfeer in de auto :) P.S. Dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd :) Thanks, Marcel!
- Froukje J


*****

Geweldige instructeur, hij is betrouwbaar en houdt zich aan de afspraken. De rijlessen waren altijd super gezellig en had altijd weer zin in de volgende les. Vorige week ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen en dit dankzij Marcel.
- Dino P

*****
Wil jij een leraar die je goed leert autorijden is autorijschool by Marcel the place to be! Ik heb altijd genoten van de rijlessen van Marcel, hij is een erg geduldige leraar die ruim de tijd neemt om alles fantastisch uit te leggen. Ook heeft hij een super hoog slagingspercentage wat te merken was, in een keer geslaagd! Marcel zorgt niet alleen voor een goede gestructureerde uitleg van het autorijden maar het is ook altijd super gezellig met hem in de auto, ik ga je humor erg missen!
- Okke k


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram